.

FILMOPTAKK

En del av Oslos beste film-locations er ikke tilgjengelige via motorkjøretøyer. Vi har utviklet Oslo Sykkeltaxis spesialiserte film- og foto-tjeneste for slike opptak. Og vi trenger ikke veier. Oslo Sykkeltaxi gir deg muligheten til å bevege deg fritt og gjøre opptak underveis. Bruk våre tjenester til å transportere film- og foto-team eller planlegge filmopptak.

.

.

Oslo Sykkeltaxi gir deg muligheten for å jobbe i fine omgivelser som Sognsvann, Vigelandsparken, Slottsparken og mange andre steder. Våre lokalkjente og erfarne team hjelper deg til å ta de gode bildene. Pakker inkluderer sykkeltaxier og spesialtilpassete taxier. Vi kan også tilby å organisere filmutstyr og filmcrew.

Filmopptak– spørsmål og svar:

Hva slags typer tjenester tilbyr vi?
Våre sykkeltaxier gir kameraoperatør og lydmann mulighet til å jobbe som et team og gjøre opptak på broer, i parker og andre steder hvor motorkjøretøyer ikke har tilgang. Vi har hatt opptil 4 personer som har jobbet samtidig på våre spesialtilpassete sykkeltaxier. Vi kan også transportere alt utstyr på disse mens personell fraktes i vanlige sykkeltaxier.

Hvor mange personer/kilo kan en sykkeltaxi frakte?

Våre sykkeltaxier frakter opptil 3 personer. Alle syklene kan frakte opptil 250kg.

Hvor fort kjører en sykkeltaxi?

Vi estimerer en gjennomsnittshastighet på 10 km/t med en topphastighet på 20 km/t. Dette er perfekt for å følge noen som løper eller sykler gjennom bygater, parker, på broer etc.

Hvor opererer våre sykkeltaxier? Er de kun tilgjengelige i Oslo?

Overalt hvor hjul kan brukes. Man kan avtale transport stort sett i hele Norge.