Våre tjenester

Uansett om det gjelder reklamekampanjer, filmopptak, sykkeltaxi til bryllup eller transport, Oslo Sykkeltaxi leverer det du ønsker.

Merkevare-Event

Oslo sykkeltaxi forbinder klienter med deres målgruppe på gaten i oslo og andre byer

Treff din målgruppe med Oslo Sykkeltaxis tjenester. Enten det gjelder en time, en uke, en måned eller et år, Oslo Sykkeltaxi er klar for å bidra til din promotering. Og dine kunder vil aldri glemme en god opplevelse.

Filmoptakk

En del av Oslos beste film-locations er ikke tilgjengelige via motorkjøretøyer. Vi har utviklet Oslo Sykkeltaxis spesialiserte film- og foto-tjeneste for slike opptak. Og vi trenger ikke veier. Oslo Sykkeltaxi gir deg muligheten til å bevege deg fritt og gjøre opptak underveis. Bruk våre tjenester til å transportere film- og foto-team eller planlegge filmopptak.

Oslo Sykkeltaxi gir deg muligheten for å jobbe i fine omgivelser som Sognsvann, Vigelandsparken, Slottsparken og mange andre steder. Våre lokalkjente og erfarne team hjelper deg til å ta de gode bildene. Pakker inkluderer sykkeltaxier og spesialtilpassete taxier. Vi kan også tilby å organisere filmutstyr og filmcrew.

Bryllups-Sykkeltaxi

Blir du inspirert?